Kickboxing Klub Fokus

+385 99 / 6323 - 733

kickboxing fokus

PRIVATNI TRENING

Trening 1 na 1 – Individualan trening – Profesionalan pristup.

Stručno vodstvo i praćenje procesa koji je prilagođen tvojim osobnim mogućnostima!

Sportski pozdrav!

Moje ime je Marko Brkanić. Ja sam bivši natjecatelj, a danas radim uživam kao trener Kickboxinga u Fokus Gym-u 🙂

100% sam siguran da sport općenito promiče zdrav stil života, stvara timski duh, razvija disciplinu i potiče stvaranje radnih navika.

Tijekom natjecateljskih godina stekao sam vrlo snažnu disciplinu, samokontrolu, razvoj osobina, te snažnu vjeru u sebe i svoje ambicije.

Osobni cilj mi je pomoći što većem broju ljudi u stjecanju zdravih navika i ostvarivanju individualnih životnih i sportskih uspjeha!

marko brkanic

Privatni trening kickboxinga omogućuje poduku 1 na 1, što znači da se mogu usredotočiti isključivo na tvoje potrebe i ciljeve, kao što su npr. gubljenje viška kilograma, povećanje mišićne mase, povećanje psiho-fizićkog zdravlja, učenje tehničko-taktičkih elemenata sporta i sl. Takav personalizirani pristup podiže učinkovitost, te dovodi do bržeg napretka i boljih rezultata pojedinca.

Prilagođeno vježbanje: Kao trener mogu ti prilagoditi vježbanje koje bi odgovaralo tvojoj razini kondicije i ciljevima, osiguravajući da izvučeš maksimum iz svojih treninga. To znači da je svaki trening prilagođen tvojim specifičnim potrebama.

Poboljšana fizička kondicija: Kickboxing je vježba visokog intenziteta koja može poboljšati zdravlje kardiovaskularnog sustava, izgraditi snagu i izdržljivost, te povećati fleksibilnost.

Vještine samoobrane: Kickboxing je također vrijedan oblik samoobrane, a privatnim treningom možeš naučiti tehnike i vještine potrebne za obranu u stvarnim situacijama. To ti može poboljšati samopouzdanje i opću dobrobit.

Motivacija i disciplina: Mogu ti pružiti motivaciju, pomoć i razvijanje discipline kako bi slijedio/la svoj zdravi sportski način života i potaknuo te da postigneš više nego što misliš da je moguće.

Općenito, privatni treninzi kickboxinga mogu biti izvrstan način za poboljšanje fizičke spremnosti, vještina samoobrane i općeg zdravlja. Uz personaliziranu pažnju i prilagođene vježbe, možeš postići svoje ciljeve brže i učinkovitije, nego što bi to učinio/la drugim oblicima tjelovježbe.

Prednosti privatnog treninga:

Imati čvrst gard i boriti se sa distance, polu-distance i u bliskoj borbi

Imati čvrste, pravilne i sigurne obrane od napada protivnika

Izgraditi snažno tijelo i jak mindset u vrlo kratkom periodu

Boksati i kombinirati jake i precizne kickove - udarce nogama

Upotrijebiti atraktivne udarce koljenima u bliskoj borbi

Steći samopouzdanje i vjeru u vlastite psihičke i fizičke sposobnosti

1. Probni trening

1. probni trening iznosi 10€/1h, upoznamo se, popričamo o tvojim ciljevima i složim jedan okvirni trening, pa nakon toga i općenitog dojma odlučuješ da li želiš nastaviti ili ne..

2 Paketa treninga

Nudim ti 2 paketa treninga: Standard i Premium. Pogledaj prednosti svakoga i odluči sa kojim paketom želiš krenuti.

STANDARD

8 TRENINGA
*CIJENA UKLJUČUJE OBAVEZNU MJESEČNU KLUBSKU ČLANARINU OD 50 €

PREMIUM

12 TRENINGA
*CIJENA UKLJUČUJE OBAVEZNU MJESEČNU KLUBSKU ČLANARINU OD 50 €

Lokacija naše dvorane

Nalazimo se adresi Dječji Trg 1, Špansko-Oranice, Zagreb, u sklopu Osnovne škole Oranice. Naš prostor ima 150 kvadrata i sastoji se od dvorane za trening, uz mušku i žensku svlačionicu. Oko Kluba besplatan je parking i nalazimo se u neposrednoj blizini javnog autobusnog prijevoza.

Rezerviraj prvi trening!